20. januarja 2019

Začetek v aprilu, konec oktobra. Med Rabcem, Vodicami, Fužinami in Krkom. Obeta se res pestra sezona maratonov na Hrvaškem. Od jutri dalje lahko kupiš startnine po ugodnejši ceni.

Serija Adria Bike Marathon se letos ne bo začela v mesecu juniju na Plitvicah, ampak mnogo prej. Letos ne bo na sporedu treh preizkušenj, ampak štiri! Še ne razlog več, da se udeležiš vsaj ene. Zopet boš lahko izbiral med tremi trasami – Epic, Classic in Easy.

Po vrsti

Serija se bo začela 27. aprila v Istri, natančneje v Rabcu. Maraton se bo imenoval Helter Skelter (kot je naslov skladbe legendarnih The Beatles). Nadaljevanje bo 15. junija v Dalmaciji. Kraj dogajanja Vodice in dirka, imenovana Dalmatiner MTB Maraton. Nato pride na vrsto 24. avgust in dirka od Fužin do morja in nazaj – legendarni Fužine 2 Sea. Veliki finale in zadnja dirka bo na sporedu 12. oktobra na Krku. Krk ’n’ Roll bo potekal v sklopu Baška Outdoor Festivala.

Posamezne preizkušnje, trase in spored dogajanja bomo predstavljali posebej.

Zagotovi si startnino ceneje

Od 21. januarja so startnine na voljo po nižjih cenah. Če se odločiš kupiti celoten paket za vsa štiri prizorišča, boš privarčeval kar nekaj cekinčkov:

– early bird A, 600 kun
– early bird B, 650 kun
– early bird C, 700 kun
– redna cena paketa znaša 800 kun

S 1. februarjem bodo na voljo tudi startnine za posamezna prizorišča:

– early bird, 200 kun
– redna cena, 220 kun
– last minute, 250 kun

Več o letošnji sezoni serije Adria Bike izveš na adriabike.hr. Aktualne informacije boš našel tudi na njihovem profilu facebookAdriaBikeMarathon

Foto organizator

Sledite nam