10. septembra 2012

Najboljši iz Slovenije in Hrvaške, pa še gostje iz Avstrije, na BMX in MTB, pred številnimi gledalci in ob glasbeni podlagi osmih bendov zapored … samo na Dirt jamu v Divjini, Križe pri Tržiču.

Sobotni Divjina Dirt Jam v gozdu ob Križah pri Tržiču bi bil največji slovenski dogodek prostega sloga za gorska in BMX kolesa že brez združitve z lokalnih glasbenim festivalom Vorng Fest. Zdaj je postal obvezen za vse, ki imajo radi zabavo na dveh kolesih in druženje s kakšno kitaro za povrhu. Cel popoldan na večer furanja na perfektno urejenih linijah skakalnic, pa še osem glasbenih skupin, da o jedači in pijači ne govorimo.

Jernej Rener v imenu prirediteljev: “Navdušeni smo in zelo zadovoljni, ker udeleženci še zdaj ne morejo prehvaliti izvedbe letošnjega Dirt Jama. Sploh so bili navdušeni nad ločeno izvedbo finala v BMX in MTB kategoriji, saj so tako lahko bolje videli, kaj se dogaja in kakšne trike izvajajo. Prav tako so bili navdušeni nad vsemi linijami v parku in pa nad obiskom občinstva.”

V BMX kategoriji je zmagal Jure Jelovčan, drugi je bil Nejc Jeglič (oba sta člana lokalnega Red Shovel Teama), tretji pa Jan Vidic. V MTB kategoriji je zmagal Hrvat Mislav Mironović pred rojakom Goranom Jurico, tretje mesto pa sta si razdelila Ribničan Primož Tanko in Avstrijec Patrik Pölzleitner.

Pa kaj bi nabijali črke, če največ povedo slike …

Uvodna je delo Klemna Humarja. V spodnji galeriji so fotografije Klemna Humarja in Baneta Podbelška za blog Bike park Slovenia.
Celotna galerija na blog.bike-park-slovenia.com
Cela galerija Klemna Humarja na klemenhumar.com
Spodaj še več povezav na galerije in video!

Galerija Boruta Vidrajza
Galerija Miha Horvata
Galerija Boštjana Gartnarja na facebooku
Galerija Davida Boleta na facebooku

Video Jana Poriča

Sledite nam