Casio G-Shock
Ride Loose Riders Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar
29. junija 2011

Ponedeljkovo prijetno kolesarjenje v jatah in druženje v Lepi žogi ob šestletnici vklopa mtbpikasi. Pa poglejmo, kaj se je nabralo na tipalih fotoaparatov.

Petkrat izvedeno kolesarjenje s skupinico sodelavcev, prijateljev in oglaševalcev ter nato piknik za hišo je bilo čisto lepo preživeto pozno popoldne in večer. Ponedeljkov šesti rojstni dan mtb.si, kamor smo vas povabili vse, pa je bil mtb eksplozija!

Našteli smo nekako 120 udeležencev kolesarjenja in (z malo optimizma ocenjeno) podvojeno število obiskovalcev na druženju v športnem baru Lepa žoga. Srečal se je res širok razpon gorskih kolesarjev vseh generacij in slogov.

Hvala Lepi žogi (gazda je prišel z morja zaradi nas, potem je moral pa še pet) in sosedom za lokacijo, Joži in Urošu za torto, Dobri vili za pice, Gösserju za radlerja, Red Bullu za osvežilno zasedo na Toškem, Šank Norrisu, zadrugi Ponikve 69 in gostom za špil, on:site za oder, Urban Roofu za ozvočenje, Robijevemu prijatelju za XBoX Rock Band, Fishu za čepenje med komarji s fotoaparatom v roki, Gordanu in Žaretu za dirigiranje na dvorišču, Verdi za vpliv na mikroekonomska gibanja (promet na šanku) …

… ter seveda vsem vodnikom skupin ter udeležencem kolesarjenja in/ali zabave z žensko zasedbo Fun Sports / Cela jeba Chix na čelu! Nekaj so pa zbrale v škatlico.

Ker smo na žuru morda skakali ravno z drobižem za dva radlerja v žepu (žejni pa nismo hoteli ostati), lahko sredstva za Društvo onkoloških bolnikov še do 5. junija nakažemo na račun ŠD 21. oktober. Več na novo zagnani facebook strani Cela Jeba Chix, kakor se reče dobrodelni ženski mtb tolpi.

To je ‘blo to za ta d’nar. Čez leto dni pa spet nekje nova izvedba.

Nekaj izbranih fotografij je spodaj, vse skupaj pa v galeriji na facebook strani mtb.si. Avtorji fotografij so Peter Fettich, Urša Drofenik, Uroš Ložar, Robert Ciglar, Gorazd Stražišar in Grega Stopar.

Freestyle gradimo skupaj
Ride Loose Riders Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar
Sledite nam