Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar SloEnduro
17. decembra 2013

Mere, udobje in elektrika so glavne tematike kolesarskega dela aktualne, zimske številke prve slovenske vsaj delno kolesarske revije, ki bo na voljo te dni.

Mere, udobje in elektrika so glavne tematike kolesarskega dela aktualne, zimske številke prve slovenske vsaj delno kolesarske revije, ki bo na voljo te dni.

Aktualne novice za vse ”outdoor” navdušence, foto utrinek s prve dirke ciklokros zimske lige in:

Centimetri, milimetri in koti, s tem se po navadi ubadamo, ko kupujemo novo kolo – preprosto in hkrati zapleteno. Številke, ki nam omogočajo dobro počutje na kolesu.

Kolesarski sedež. Zgolj za sedenje? Da, vendar moramo upoštevati za kakšen namen. Širina, material, oblazinjenje … so le nekateri izmed parametrov, ki v sodobnem času močno vplivajo na počutje na kolesu.

Kurir na kolesu. Najhitrejša dostava pošiljk po mestu? Vsekakor zanimivo in adrenalina polna služba. Razburljiv vsakdanjik ljubljanskega kurirja v besedi in sliki Grega Stoparja.

Mini testi in mini predstavitve so tokrat obarvane času primerno. Rainlegs – zaščita nog pred dežjem, Musguard – super zložljivi blatnik in rovkavčki za hladnejše dni kultnega proizvajalca Rapha.

Si za elektriko? In to na polnovzmetenem gorskem kolesu? Test Scott E-Spark 710 s pogonskim sklopom Bosch.

Maratonska raketa iz Cannondala. Legendarni Scalpel 29 Carbon 2 je vsekakor super orožje za vse, ki radi odločno pritisnejo na pedala.

Če pogrešate sonce in že kujete načrte za kolesarske izlete v prihodnjem letu, potem je reportaža z Garde kot nalašč za vas.

Še nekaj utrinkov iz rubrike Svet v gibanju:
Kratka zgodovina alpskega smučanja, predstavitev alpskih in tekaških smuči ter smučarske opreme za prihajajočo sezono, reportaža z O’Neill Pleasure Jam 2013, Hochkreuz skriti raj za turne smučarje in še in še.

Na uvodni fotografiji testni jezdec Tomaž Kučan na Cannondalovem Scalpelu, foto Grega Stopar

Freestyle gradimo skupaj
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam