3. julija 2017

Factory Store v juliju organizira testne dneve v Krškem in v Celju.
 
V mesecu juliju bo na dveh lokacijah v Sloveniji organiziran test vrhunskih koles Pivot! Na voljo bo skoraj celotna ponudba te zdaj že legendarne znamke. Rezerviraj svoj termin že zdaj in se sam(a) prepričaj o kvaliteti vožnje teh raket!
 
Vse testne dneve bodo popestrili tudi partnerji: Alpinestars z razstavnim prostorom svojih izdelkov, Unior z demo kombijem in Garmin s predstavitvijo izdelkov.
 

Demo dan v Krškem

14. julij – v sodelovanju s Kolesarskim centrom Sevnica-Krško.
 
Lokacija
Osrednje prizorišče testnega dneva bo pri pump tracku v Sevnici. Veliko se bo dogajalo na samem pumpu, v neposredni bližini pa je tudi proga za resen preizkus gorskih koles. Za najbolj drzne bo organizirano tudi “šatlanje”.
 
Prijave
Test bo potekal od 10.00 do 18.00, izbrano kolo si lahko izposodite za eno uro. Izposodite si lahko več različnih koles (le eno hkrati), po dogovoru pa je možna izposoja tudi za dve uri. Prijave zbira Kolesarski center na e-naslov sevnica@kolesarski.com.


 

Demo dneva v Celju

15. in 16. julij – v sodelovanju s kolesarskim centrom Bike EK.
 
Lokacija
Testna dneva bosta potekala v Celjskem mladinskem centru MCC na Mariborski cesti 2, v neposredni bližini nove kolesarske trgovine Bike EK.

Center je odlično izhodišče za furanje v smeri Celjske koče ali Šmohorja.

Prijave
Test bo potekal od 10.00 do 18.00, izbrano kolo si lahko izposodite za eno uro. Izposodite si lahko več različnih koles (le eno hkrati), po dogovoru pa je možna izposoja tudi za dve uri. Prijave zbira Bike EK na info@bikeek.si.
 
Vsi zainteresirani se lahko prijavite tudi neposredno pri Factory Store na info@factorystore.si.

Na razpolago bo skoraj celoten program koles Pivot – vsi glavni modeli in to vsi v vsaj treh velikostih!

Pivot pri Factory Store

Preberi še
Džojrajd: Pivot Mach 429SL Carbon

Sledite nam