gradimo skupaj, piramidatrails
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
5. maja 2021

Mladi graditelji na mariborskih Piramida trails z orodjem, ki jim ga je podaril Freestyle. Če še ne slediš, potem tvoj evro še ni v skladu.

Konec lanskega leta smo že pisali o pobudi trgovin Freestyle, največjih prodajalcev koles Giant pri nas, ki za vsakega novega sledilca na svojem instagramu dodajo en evro v sklad za podporo skupnostim, ki ljubiteljsko gradijo in vzdržujejo poti za gorske kolesarje.

Tako so v projektu #gradimoskupaj že podarili motorko in pihalnik za listje, trenutno pa je v skladu nekaj več kot 200 evrov. Naslednjega prejemnika orodja bodo izbrali med sedmimi prijavljenimi graditeljskimi ekipami.

Še vedno lahko slediš – tukajle: @freestyle_trgovine

Piramida trails in mtbeshtek

Nazadnje so opremili graditeljsko ekipo na mariborskih Piramida trails. Fantje imajo dva nova “trail toola” domače znamke mtbeshtek v Giantovih barvah. Mtbeshtek v Mengšu izdeluje Matic Močnik v sodelovanju z Leti Vili, orodje pa je na voljo tudi v trgovinah Freestyle po ceni 72,95 €.

Graditelji Piramida trails so mlada ekipa, ki se trudi legalizirati poti, po katerih kolesari lep del mariborskih gorskih kolesarjev. Trgovine Freestyle jim bodo še naprej pomagale pri označevanju in izrisih poti, snemanju z dronom ter trudu za legalizacijo. @piramida_trails

piramida trails

Preberi še

Ride Loose Riders Wheelbase Freestyle Giant Ciklo Centar
Sledite nam