20. januarja 2019

Med 8. in 10. februarjem se lahko pridružiš Mateju Hartmanu na popotovanju med Murterjem, Nacionalnim parkom Krka in zaledjem Sukošana.

Če se ti v februarju kolesari ob obali, pa še na kakšnem otoku, potem je podaljšani vikend med 8. in 10. februarjem kot nalašč, da se pridružiš avanturam z Mah MTB.

Začetek na Prešernov dan

Mah MTB vabi v Dalmacijo. Start podaljšanega vikenda bo že v četrtek po šihtu, nato pa pot proti prvi destinaciji, to je otok Murter, ki se ga bo prečesalo po dolgem in počez. V soboto sledi kolesarjenje nad in po kanjonu Nacionalnega parka reke Krke. Zadnji dan, v nedeljo, pa pred odhodom proti domu še ena prijetna tura v zaledju Sukošana.

Matej obvešča

Vse tri ture so prilagojene zimskemu kolesarjenju in nimajo dolgih in strmih vzponov. Tehnično niso preveč zahtevne, glede na želje kolesarjev se lahko tudi podaljšajo ali tudi skrajšajo.

Na vikend avanturi bosta prisotna dva licencirana kolesarska vodnika, kar omogoča, da se družba lahko razdeli na dve skupini. Če bo vremenska napoved slaba, Dalmacija odpade in se najde druga sončna destinacija.

Vse koristne informacije – oprema, zavarovanje, stroški, prevoz in še kakšna malenkost na mahmtb.com

Naslovna fotografija Matej Hartman

{loadposition inside}

Sledite nam