6. avgusta 2010

Kot v uvodniku poletne (7/8) številke revije Bicikel ugotavlja urednik Boštjan, je tisk “in”. Še vedno ima marsikatero prednost pred spletom (kot tudi obrnjeno).

 

 

Detajlček naslovnice z Janijem Brajkovičem na čelu ...

Detajlček naslovnice z Janijem Brajkovičem na čelu …

... in celota v barvah njegovega moštva "Radijska baraka"

… in celota v barvah njegovega moštva “Radijska baraka”

Kot v uvodniku poletne (7/8) številke revije Bicikel ugotavlja urednik Boštjan, je tisk “in”. Še vedno ima marsikatero prednost pred spletom (kot tudi obrnjeno). Tako lahko tiskano revijo bereš tudi na sekretu (brez brezžičnega omrežja). Žal revija naročnika ne najde na dopustu, a se je toliko lepše vrniti domov in v nabiralniku poleg računov najti tudi najnovejšo številko, četudi s kakšnim tednom zamude. V brlogu mtb.si sta tako iz nabiralnika te dni hkrati štrlela “2010 Photo Annual ” ameriške revije Bike in novi Bicikel(.com). Že zaradi profesionalnosti in domoljubja je bilo treba najprej odpreti slednjega.

 

Dirkanje na cesti je tokrat daleč v ospredju z dirkami Criterium du Dauphine, Tourom, dirko po Sloveniji, intervjujem z zmagovalcem slednje Vincenzom Nibalijem, pa z Gregom Boletom, pa še z reportažo z domačega maratona Alpe Scott. Vse z veliko fotografijami.

Z bojišč mtb se Bicikel oglaša s kamniškega krosa, z novičkami mtb.si pa še od drugod.

Jazbec je spet odgovoril na tri vprašanja in podelil prvo majico za najizvirnejše vprašanje.

Preizkušeno: polnovzmetena Merida One-Five-O HFS 3000D in Ghost AMR Lector 9500 (nekaj je narobe s tehniko zavijanje testnih jezdecev), BMX KHE Maceto LT, trdak Corratec Super Bow Race, otroški mtb Saracen Rufftrax, kolesarski računalnik Garmin Edge 500, oblačila SIXS, kamera GoPro Hero HD … Pa daljši članek o kolesarskih nahrbtnikih in šest preizkušenih.

V Izzivu o lahki in zdravi poletni prehrani, o antioksidantih, magneziju, prenosu nastavitev na novo kolo … in o kolesih Scott za 2011.

Uroš je opisal kolesarsko turo v Iško pod Krimom.

108 strani kolesarstva najdete pri svojem prodajalcu (tudi na Petrolovih servisih) za 3,90 evra.

www.bicikel.com

Sledite nam