24. junija 2013

Manj kot mesec dni do začetka festivala Black Hole Bike Fest na Koroškem. Na enduro preizkušnjo se prijavi na prijavim.se, do 10. julija pa oddaj še svoj video izdelek.

Manj kot mesec pred začetkom festivala dve sveži iz Mežiške doline:

Prijave za Black Hole enduro odprte

Odprte so prijave za Black Hole enduro, ki bo potekal 19. in 20. julija v Mežiški dolini in bo odprl devetdnevni festival Black Hole Bike Fest. Prijave potekajo preko spletne strani www.prijavim.se. Vse informacije o tekmovanju Black Hole enduro na spletni strani www.blackhole-bikefest.com.

Pokrovitelj festivala Black Hole Bike Fest
{loadposition inside}

Video natečaj

Poleg vzpenjanja in spuščanja s kolesi, ostalih spremljevalnih dogodkov in izobraževanj želimo popestriti večere s predvajanjem amaterskih in profesionalnih filmov z vsebino gorskega kolesarstva. Tako vas kot kolesarje, snemalce ali kar oboje hkrati vabimo, da se odzovete na razpis. V treh tekmovalnih temah (Prosto MTB, Z glavo v naravo, Pridi se pogledat) želimo še posebej izbrati in nagraditi filme tematike “Z glavo v naravo”, katere namen je graditi pozitiven odnos gorskih kolesarjev do narave, poti, pohodnikov, lastnikov zemljišč, gorskokolesarske skupnosti in celotnega okolja v katerem smo gorski kolesarji
aktivni. Kako si vi kot avtorji oziroma režiserji filma predstavljate prijazne kolesarje, je prepuščeno vam.

Nagrade za tekmovalni del bodo v skladu s celotnim dogajanjem, katerega želimo izpeljati na visoki ravni in bodo javno objavljene tekom prijavnega ciklusa. S svojo udeležbo pa predvsem pomagate graditi gorskokolesarsko skupnost in poudarjati njen pozitiven pomen za družbo in okolje.

Rok za oddajo filmov je 10. julij 2013. Več informacij na spletni strani www.blackholebikefest.com.

Na uvodni fotografiji sicer ni koroški gozd, je pa koroški enduro favorit Peter Mlinnaar. Foto Matteo Cappe/superenduromtb.com

Sledite nam