17. septembra 2009

Slovenija je bogatejša za en gorskokolesarski vodič. Natančneje, za gorskokolesarski vodič je bogatejša dolina Soče. Avtorja Leona Lebana sta na tem čudovitem koncu Slovenije sicer prehitela nemška avtorja, a nič ne de.


Slovenija je bogatejša za en gorskokolesarski vodič. Natančneje, za gorskokolesarski vodič je bogatejša dolina Soče. Avtorja Leona Lebana sta na tem čudovitem koncu Slovenije sicer prehitela nemška avtorja, a nič ne de. Še več, to le dokazuje velik interes za kolesarjenje po Posočju.

Kdor ni prekrižaril Kobariškega Stola, je še mtb devičnik (foto mountminbike.blogspot.com)

Kdor ni prekrižaril Kobariškega Stola, je še mtb devičnik (foto mountminbike.blogspot.com)

Za pokušino turica po južni strani Matajurja

Za pokušino turica po južni strani Matajurja

Leban je na 272 straneh (dodatno je priložena knjižica s potovalnimi zemljevidi, GPS koordinatami križišč in tehničnimi opisi) opisal 43 tur, ki jih je razdelil na pet območij.

Poleg Velikega kolesarskega vodnika po Sloveniji je to četrti “žepni” vodnik (Gorenjska, Ljubljanska okolica, Štajerska in Koroška) v zbirki založbe Sidarta.

Vodnik je za 29,90 evra na voljo v spletni trgovini Sidarte in knjigarnah.

Angleški prevod sledi v prihodnjem letu, še prej pa boste na mtb.si lahko prebrali recenzijo vodnika (pomeni, da odpeljemo vsaj eno izbrano turo, kar smo dolžni tudi še za vodnik Prekolesarimo Slovenijo).

Avtor Leon Leban na radiu Alpski val >>


Povezave:

www.sidarta.si/kolesarjenje/dolina-soce.html

mountminbike.blogspot.com

Tema na Tabli

Sledite nam