13. avgusta 2017

Lani premierno, letos drugič in to v dvodnevni različici.

Lani si lahko spoznal Krvavec tudi v kolesarski luči. Vožnja po Bambinu, preganjanje po Muciju in Rock ’n’ Flowu, priložnostno tekmovanje v ciklokrosu in vožnja po modularnem tlačilnem poligonu. Bilo je zabavno, a letos bo še bolj. Pa tudi nekaj resnega dirkanja bo. 26. in 27. avgusta!

Letošnji Fresh bike festival bo vključeval sobotni 12. cestni vzpon za Kralja in Kraljico Krvavca, najmlajši gorski kolesarji se bodo lahko zabavali na tlačilnem poligonu in uživali v Junior MTB Fun tekmovanju. Ne bo šlo brez dirke v enduru, saj je v center nedeljskega dogajanja vključena tista iz serije Enduro4Fun.

Spremljevalni program bo zapolnjen s testi koles, nagradnimi igrami, zabavnimi tekmovanji in dirt šovom. Za kar najbolj tekoče povezovanje dogodka bo skrbel stand-up maratonec, tekač in komik Andrej Težak – Tešky!

Ne zamudi Krvavca. Če se ne misliš meriti na čas, se lahko še vedno zapelješ po Panorami, se preizkusiš na XC krogu ali navijaš za cestne hribolazce in pogled vržeš še na leteče kolesarske akrobate.

Časovnica

Sobota 26. avgust
– ob 10. uri štart 12. Vzpona za Kralja in Kraljico Krvavca
– od 10. do 11. ure Fun session na pumptracku
– med 11. in 13. uro MTB junior Fun Race
– med 13. in 14. uro Fun session na pumptracku
– ob 13. uri razglasitev zmagovalcev Vzpona na Krvavec
– med 14. in 14:45 Dirt session
– ob 15. uri razglasitev zmagovalcev MTB junior Fun Race
– od 15. ure dalje DJ Party

Nedelja 27. avgust
– med 9. in 10. uro uradni trening endura
– med 11. in 14. uro dirka Enduro 4Fun
– ob 14:30 tekmovanje Pit stop Enduro
– ob 15. uri Dirt session
– ob 16. uri razglasitev zmagovalcev dirke v enduru

Na Fresh Bike Festival se lahko prijaviš na tem mestu. Če si zaželiš prijetnega vikenda na Krvavcu, tako da sploh ne greš s hriba, imajo tudi ponudbo, ki vključuje še spanje in polpenzion.

Foto organizator

Sledite nam