Casio G-Shock
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar SloEnduro
25. decembra 2011

Fotografi so pokazali svoje dosežke iz minulega leta. Zdaj še fotografski poklon najuspešnejšemu gravitacijskemu klubu sezone 2011.

V preteklih dneh smo že objavili izbore najboljših letošnjih fotografij večine najpogostejših avtorjev fotografij na mtb.si. Za konec se posvetimo še najboljšim fotografijam, ki prikazujejo kolesarje letos najuspešnejšega slovenskega kluba v gravitacijskih disciplinah.

Kolesarski klub Črn trn iz Ajdovščine je letos zbral največ točk v pokalih Slovenije v spustu in 4krosu, na 3. mesto se je uvrstil v BMX dirkanju. Pozor, za naslednjo sezono imajo naročene tudi drese za XC – pa ne za trening kakšnega spustaša. Več o tem kmalu.

V izboru v spodnji galeriji so izključno fotografije njihovega dvornega fotografa Vanje Kodermaca. Fotografije tudi drugih avtorjev najdete v bogati klubski galeriji.

Kot motiv prednjačita članska prvaka v spustu Zarja Černilogar (po poškodbi spet trenira) in Miran Vauh, a je dovolj tudi Kristjana Medveščka, Andreja Bratine, Matije Stuparja, Jakoba Malika, Urbana Rotnika, Vida Kovača … saj je jasno, da se “trnovcev” niti našteti ne da!

Na uvodni fotografiji Miri Vauh na Ivarčkem svojemu drugemu naslovu državnega prvaka naproti. Foto Vanja Kodermac, itak.

www.crn-trn.si

Freestyle gradimo skupaj
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar SloEnduro
Sledite nam