Casio GShock
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
15. februarja 2020

GMC savana letnik 1996 in lastnica Callie sta kot eno. Po treh letih lastništva je Callie avtomobilček prilagodila svojim željam in potrebam.
Zanimiva predelava ameriškega lepotca, ki sliši na ime Rhonda. Gre za GMCjevo savano iz leta 1996, gnano na zadnji par koles. Sedanja lastnica Callie ga kupila že povišanega in z masivnim prednjim odbijačem, ki ji je zelo pri srcu.

V treh letih, od kar sta z Rhondo skoraj eno, je Callie notranjost preuredila dvakrat. Prvič bolj po kavbojsko, pri drugi predelavi pa je mislila na vsako malenkost. V notranjosti kraljuje zelo široka postelja, s katere ima preko velikega okna resnično lep razgled na zunanji svet. Kuhinjski del je zelo domač, štedilnik je prenosni, tako da lahko, kadar je lepo vreme, kuha kar zunaj. Pri ženskah pač ne gre brez ogledal in pri velikosti tega res ni varčevala. Rhonda ima gretje, prav tako velik ventilator na stropu. Domiselna rešitev je tudi mizica na stranskih vratih, pa še kakšna malenkost se najde.

Na strehi kraljujejo trije solarni paneli in vsa oprema za kampiranje, kolo pa na žalost ni našlo prostora notri, tako da je pripeto na prtljažniku zadaj. Reci karkoli, prav nič žensko ne deluje tale ameriški mišičnjak.

Callie spremljaj na Instagramu @wild_grit ali na spletu wild-grit.com. Tam dobiš nešteto nasvetov glede dobrih kolesarskih tur, smučanja, treningov, roadtripov in še česa. Wild Grit je tudi njena blagovna znamka, tam ima trenutno v ponudbi dva različna T-shirta in nalepke. 

Oglej si še
Na štirih kolesih: Sprinter z zunanjo in notranjo prho
Na štirih kolesih: VW T3 Syncro
Na štirih kolesih: Renaultov master je pr(a)va izbira!
Na štirih kolesih: Fantastična predelava Francoza
Na štirih kolesih: Vsemogočni caddy
Življenje na štirih kolesih: Iz transportnega v bivalnega

Casio GShock
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
Sledite nam