Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
9. junija 2011

Udeležence rojstnega dneva mtb.si 27. junija vabimo k prostovoljnim prispevkom Društvu onkoloških bolnikov Slovenije.

Na rojstnem dnevu mtb.si v ponedeljek 27. junija vas vabimo k sodelovanju v dobrodelni akciji pod ‘znamko’ Cela jeba v korist Društva onkoloških bolnikov Slovenije.

Če veš, kaj pomeni “Cela jeba”, že vidiš naposredno povezavo med mtb.si in dobrodelno akcijo. Nalepke s tem napisom na kolesih nosimo prijatelji Marka Čuka, fanta, brez katerega bi bil vprašljiv obstoj tako Table kot mtb.si.

Če bi Čuk to razumel, kot da je akcija zanj, bi se najverjetneje kaj zmrdoval in izmikal. Če bi mu pojasnili, da je to za druge, ki potrebujejo pomoč, bi bržkone prvi pomagal.

Iz najhitreje rastoče skupine za kolesarjenje na našem šestem rojstem dnevu, ženske skupine, je prišla pobuda, da ob zabavi naredimo tudi nekaj koristnega dobrodelnega. Tako boste ob druženju v Lepi žogi tudi sami kaj prispevali v ‘kasico’, katere vsebina bo šla na račun Društva onokoloških bolnikov Slovenije.

Dobrodelnost naj bi sicer postala tradicionalna ob 9. aprilu, ko se odpravimo na kolesarjenje na Celo jebo.

Društvu kolesarstvo ni deveta vas, saj že nekaj let izvajajo akcijo Kolo življenja, prav minulo soboto so kolesarili od Ljubljane do Maribora. Več o tem

Več o 6. rojstnem dnevu mtb.si
Napoved
Spored in skupine

Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam