25. junija 2012

O okrepnih postajah in njih podpornikih, o vremenu, o razstavljalcih, o nagradah, o varnosti … na rojstnem dnevu mtb.si.

Če si se odločila / odločil, da se nam jutri (v torek) pridružil na kolesarjenju in / ali zabavi, za katero nam je izgovor 7. rojstni dan spletnega mesta, ki ga pravkar prebiraš, potem morda potrebuješ le še opomnik in nekaj informacij.

Če še ne veš, če bi tvegala / tvegal druženje z nami, beri dalje.

Spored mtb.si/RD7

Vreme – takole pravi današnja napoved:
Do večera se bodo padavine s plohami in nevihtami razširile na večino sosednjih pokrajin, ponoči pa bodo od severa ponehale.
Jutri bo večinoma sončno, na zahodu pretežno jasno. Predvsem v Alpah bodo posamezne plohe.

Okrepne postaje (trda in tekoča hrana)
Začne se na zbirališču v Lepi žogi (Celovška c., Lj, od 17.00 do 18.30), kjer si boste lahko natočili goriva Vigor Fuel.
Na prvi okrepni postaji na razgledni točki nad lovsko kočo na Toškem čelu (od 18.00 do 19.30) boste po res hudo napornem vzponu dobili krila in ugriznili v Mulo.
Lokacijo druge okrepne postaje izveste na prvi. Lahko pa vam zaupamo, da je gostitelj postaje Funsports, pokrovitelj pa Gösser s svojim pivom z limonado Natur Radler, osveževala bo od 18.30 do 20.30.
Nekje na poti vas čaka še presenečenje v obliki zasede. Le namig: ne streljaj na gozdne živali, ki jih srečaš!
Je že kdo nastopil na maratonu, kjer so naprimer rekli, da je okrepnih postaj pet, pa so bile le štiri? Da, šteli so tudi hrano in pijačo, ki je čakala v cilju! Tudi na RD7 je tako: tretja okrepna postaja, na kateri se boste zalepili za malce dlje časa, bo v Lepi žogi (od 20. ure). Tam bomo poleg radlerja in drugega, kar je na zalogi, svoje želodčke polnili še z gurmanskimi hodoki mojstra Ferda Grilla ter picami iz pizzerije Dobra vila.

Razstavljalci
Na dvorišču Lepe žoge bosta dva vladala s svojima šotoroma: Energija bikes in Freestyle s kolesi Giant.
Poleg njiju boste tam srečali še komponente Funn, zaščitno opremo Kali in še kaj.

Nagrade
Da ne bi slučajno pozabili na naš nagradni video natečaj GoPro, katerega glavna nagrada je kamera GoPro HD Hero2 ter še brezžična nagradnja WiFi Combo Kit. Vse o natečaju
Drugo nagradno igro razpisuje b-23 s svojo znamko komponent Funn. Pravila so preprosta: na prizorišču se postaviš pred Maretov objektiv (komponente Funn bo razstavljal na barski mizici); Mare te fotografira (seveda narediš svoj najboljši fris); faca, ki bo dobila največ glasov na fb strani Funn Slovenia, bo nagrajena z novo, uzredno lahko vsegorsko oporo krmila Funn, model Strippo ali Funnduro.
Pozor tudi na hostese revije FHM, ki bodo v sodelovanju s Specialized Bike parkom Pohorje lovile kandidate za brezplačni vikend na Mariborskem Pohorju. Prav tako skozi objektiv.

Zabava
Od 21. ure dalje, trije bendi … Če je kdo spregledal

Varnost koles
Večina udeležencev kolesarjenje bo najbrž ostala tudi na zabavi, pa se boste vprašali kam s kolesi, saj ne moreš hkrati držati radlerja, hodoka in še kolesa, pa skakati v ritmih Šank Norrisa, kaj šele Backstage in Sell Out. Izhod s prizorišča bo “zastražen”, a varnostnik ne more vedeti, kdo je lastnik katerega kolesa. Kolesa boste naslonili na koncu dvorišča, ne bo pa odveč, če imate s seboj ključavnice.

Vse na mtb.si/rd7

May the Jazbec be with you!

Sledite nam