Specialized turbo
Freestyle Giant Human Fish Gravel Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
21. novembra 2017

Če imaš voljo, se lahko ekipi mtb.si pridružiš 9. in 10. decembra v Pliskovici na Krasu.

Kraška vasica Pliskovica je le streljaj od Dutovelj, Štanjela ali Sežane. Ime je dobila po drobni ptički, ki gnezdi nad vasjo. Enako so domačini poimenovali svoje živahne ovce in koze. Neugnani jazbeci pa smo si Slamčevo domačijo sredi vasi izbrali za prednovoletno mtb.si druženje. Obnovljena kraška hiša je danes simpatičen mladinski hotel.

Kaj ti obljubljamo?

Predvsem to, da se bomo imeli fino. Kaj vam ponujamo? V soboto 9. decembra in nedeljo 10. decembra bo ekipa mtb.si v Pliskovici. Šli bomo na dve turi in vabimo vas, da po Krasu blodite z nami. Lahko le v soboto, morda v nedeljo, najlepše pa bo, če bomo skupaj cel vikend. Sami se odločite. Če bo slučajno slabo vreme, se bomo zamotili s kolesarskimi potopisi in predavanji.

{loadposition inside}

Menda v tistih koncih kraška burja ziblje najboljše pršute in vinska trta za vasjo daje odličen teran. Seveda vsi poznamo ministrova opozorila o zmernosti, zato pri večerji ne bomo pretiravali z njoki. Vsega se bomo dotaknili le toliko, da dobimo pravi okus. Zraven bo dovolj časa za pogovore o vsem, kar smo letos doživeli na, pod in ob kolesu.

Še enkrat: 9. in 10. decembra bomo v Pliskovici na Krasu. Lahko si z nami na eni ali dveh turah, lahko tudi samo na večerji. Tvoj edini strošek bo hrana, pijača in spanje, če se tako odločiš. Tega si moraš urediti sam. Ena od možnosti je Hostel Kras v Pliskovici. Uradne prijave niso potrebne, lepo pa bi bilo, da se pofočkaš na facebook dogodku.


Pij, furaj in žuraj z mtb.si. My drinking crew has a cycling problem.

Foto Matej Hartman

4endurance sis 1
Freestyle Giant Human Fish Gravel Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam