Dobrodelni Pump Sešn
Valamar SI 2021
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar SloEnduro
12. septembra 2020

Drugi dan ljubljanskega gorskokolesarskega festivala bo v večernih urah pri športnem baru Lepa Žoga potekal dobrodelni Scott Continental Pump Sešn.

Sobota, 19. septembra, bo po tekmovalnem dnevu v Podutiku – tam se bodo potegovali za Kralja in Kraljico Bike Parka Ljubljana – dobrodelno obarvana. V KoloParku pri športnem baru Lepa Žoga bodo kolesarji pumpali in nabirali kroge za dober namen.

Dobrodelni Scott Continental Pump Sešn (1 krog = 1 evro)

Povabljeni hitri kolesarji in nasploh znane face bodo najprej nabirali kroge kot za stavo. 60 minut pumpanja in predajanja štafete v nabiranju čim več krogov. Vsak krog bo namreč prinesel evro za projekt Botrstvo. Znesek bo vplačal pokrovitelj Proloco Trade (Slovenski kolesarski mojster), ki med drugim zastopa znamki Scott in Continental.

Poleg tega bo vsak izmed nastopajočih prispeval še enega izmed svojih športnih rekvizitov, ki se bodo prodajali v času trajanja Pump Sešna. Tudi izkupiček dražbe bo šel v enak namen.

Seveda to še ni vse, kar se bo dogajalo v Šiški. Rojstni dan bosta praznovala Lepa Žoga (18 let) in mtb.si (15 let). Obe veselici sta namreč spomladi odpadli. Večerni koncert (od 20. ure dalje) bo v domeni ska zasedbe KočevSKA Orkestra. Takole in tudi bolj na poskok:

Več o dogodku najdeš na facebooku: @Dobrodelni Scott Continental Pump Sešn + Lepa Žoga&mtb.si Party in na ljubljanamtbvikend.si.

Naslovna fotografija Klemen Humar

Preberi še

Ljubljana MTB vikend: Trase etap za naslova kralja in kraljice Ljubljana MTB vikend: Prva izvedba v duhu “od kolesarjev – za kolesarje”

Valamar SI 2021
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
Sledite nam