13. januarja 2017

Avgusta predstavljena, sedaj že v prodaji. To je Lezynova pametna ura.

Znamko Lezyne poznamo po tlačilkah, večnamenskih mini orodjih, orodju za delavnice in lučkah – naglavnih in tistih za na kolo. V zadnjem času se je “stilistični” proizvajalec prelevil še v izdelovalca GPS naprav. Konec lanskega avgusta so predstavili tudi zapestno uro, ki je tudi navigacijska naprava v malem.

Micro C GPS

V prvi vrsti se ura ponaša z barvnim zaslonom. Zakaj barvni? Zato, da so vsa podatkovna polja lažje berljiva, saj je postavitev le teh zelo kompaktna. Zunanje mere ure so namreč 34 x 48 x 16 milimetrov, ekran pa je velikosti 30 x 38 milimetrov. Uro lahko povežemo z (brezplačno) aplikacijo Ally na mobilnem telefonu. Aplikacija omogoča sledenje v živo, segmente v živo, navigacijo “turn by turn” in pametna obvestila. Teža je res nizka, saj “računalnik” tehta le 29 gramov.

Na kratko

Micro C ima ANT+™ in Bluetooth, ki služita za povezavo zunanjih tipal, kot so merilec moči, monitor srčnega utripa, hitrosti ter kadence. Uporablja satelite GPS in Glonass z vgrajenim barometričnim višinomerom in merilcem pospeška. S tem ponuja odlično sledenje in natančnost.

Značilnosti

– Zaslon visoke ločljivosti
– Enostavno branje zaslona z osvetlitvijo
– Trdna in kompaktna konstrukcija
– Natančen sistem zapisovanja podatkov GPS/Glonass
– Hkratna ANT+™ in Bluetooth Smart povezljivost za zunanje senzorje
– Več funkcij v živo – live tracking in Strava segmenti
– Navigacija Turn by turn 
– Avtonomija baterije v funkciji GPS je 14 ur
– 150 ur delovnega spomina

Micro GPS

Ima nekoliko manjši zaslon, ki meri 22 x 26 milimetrov in ima klasičen, črno bel zaslon. Ostale karakteristike so enake kot pri Mico C modelu. Obe uri v kompletu vklučujeta tudi nosilec za krmilo.

Foto Lezyne

Ostale informacije najdeš na lezyne.com

Sledite nam