Freestyle gradimo skupaj
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Ride Loose Riders Freestyle Giant
14. marca 2013

Po sklepu Odbora za gorsko kolesarstvo odslej vse prijave za gorskokolesarske prireditve v Sloveniji preko brezplačne spletne strani prijavim.se. Za XCE Črn trn še 6 dni in … Kaj pa BikeBase?

O spletni strani prijavim.se smo pisali že lani ob zagonu.

Preko strani se registrirani uporabniki lahko z enim klikom prijavljate na prireditve, tam imate arhiv svojih uvrstitev, po želji tudi javen profil. Stran poenostavi tudi skupinsko prijavljanje klubom. Prihaja tudi možnost za predstavitve klubov, tako da bi stran lahko postala mini družabno omrežje.

Prijavim.se je še pomembnejše orodje za prireditelje s preprostim vpisom prireditev, spremljanjem in izvozom prijav, obvešanjem prijavljenih, izpisom štartnih list …

Vse storitve so brezplačne tako za udeležence kot za prireditelje. Stran, ki povzema tudi novice mtb.si, namerava preživeti iz trženja oglasov.

Letos vse tu

Tako ni posebno presenečenje, da bo prijavljanje preko prijavim.se letos standard za vse gorskokolesarske prireditve v koledarju Kolesarske zveze Slovenije. Člani Odbora za gorsko kolesarstvo in BMX so tako odločili na svoji seji 18. januarja.

Ta trenutek že sprejemajo prijave za prva tekmovanja sezone. Do zaključka prijav za Eliminator Črn trn je v trenutku tele objave le še dobrih 6 dni

Opaznega povečanja uporabnikov ta trenutek še ni, saj je registrirana že večina lanskih udeležencev, pravi avtor in upravljalec strani Frane Kranjec iz podjetja Digital: “Tudi nekaj tujcev je že registriranih, nekaj novih registracij pa gotovo še bo pred prvimi dirkami.”

Na strani je nekaj izboljšav, ki jih boste dosedanji uporabniki že opazili, kar nekaj pa jih še pride.

Kaj pa BikeBase?

Prijavim.se ni konkurenca aplikaciji, ki jo je v času predsedovanja Milene Černilogar Radež naročila in plačala Kolesarska zveza. BikeBase na KZS ta trenutek uporabljajo le za vodenje baze članstva in izdajo licenc, modul za izdelavo rezultatov tekmovanja pa so le nekajkrat preskusili (z nemalo stresa tudi na lanski dirki XC Griči). Prijavim.se in BikeBase bi se lahko celo dopolnjevala.

“Zveza si prizadeva, da bi BikeBase zaživel. Vloženega je bilo veliko truda in denarja, a nikakor ne zaman,” pravi namestnik generalnega sekretarja KZS Milan Knez. “Projekt še ni zaključen, zaživel pa bi z nakupov čipov za merjenje časa. Žal ta trenutek ni nobenih razpisov, na katerih bi lahko kandidirali za ta sredstva.”

prijavim.se

Namesto uvodne fotografije: pogled v koledar prijavim.se, če te zanima le gorsko kolesarstvo.

Freestyle gradimo skupaj
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam