Lenzerheide
7. julija 2022

Proga za spust z nekaj popravki, proga za kros pa zanimiva kot vedno. Sobotni spust brez Žabjeka, a s povratnico Rachel.

Wyn TV

Wynu Mastersu so se pred mikrofonom pridružili Ronan Dunne, Loris Revelli, Dylan Levesque, Baptiste Pierron, Swen Martin, Dean Lucas, Eleonora Farina, Benoit Coulanges, Loic Bruni, Tuhoto Ariki, Camille Balanche, Vali Höll, Danny Hart, Bernard Kerr in Ryan Pinkerton.

Mama Rachel

Kraljica sodobnega spusta se končno vrača na tekmovališča. Britanka Rachel Atherton se bo prvič, kar je postala mama, preizkusila na dirki. Čeprav je na prostem treningu nastopila že v Fort Williamu in se pred kvalifikacijami odločila, da na dirki ne bo nastopila, je v Lenzerheide prišla mnogo bolj odločna! Tole je zapisala na Instagramu: @rachybox.

Jure Žabjek

Po hudem padcu na evropskem prvenstvu v spustu v Mariboru Jure Žabjek (Unior – Sinter Factory Racing), še ni popolnoma okreval. Zato bo izpustil dirko v Lenzerheideju in se pripravil na naslednjo dirko svetovnega pokala, ki bo v Andori. Preberi na Unior – Sinter.

Ogled proge za olimpijski kros

XC ekipo Pivot Cycles OTE sestavljajo sami Kanadčani in ti so nad švicarsko progo popolnoma navdušeni. Baje je njihova najljubša letos. Bomo videli, če se bodo tudi v nedeljo tako prešerno zabavali.

Ben in Thibault

Ben Cathro in Thibault Laly se spustita po progi za spust. Katera bo zmagovalna linija sobotnega finala?

Jutri bodo v Švici potekale kvalifikacije spusta in dirki v kratkem krosu. Prenos kratkega krosa tudi na Red Bull TV.

Preberi še

Lenzerheide

Sledite nam