11. februarja 2020

Iz majhnega raste veliko. Po manj kot desetletju je primorski kolesarski trgovec zrasel in se preselil v nove prostore. Nedaleč stran od prvotne trgovine.

Dean Podgornik, bivši cestni kolesar, v zadnjem času primorski kolesarski sceni bolj poznan kot kolesarski trgovec in prvo ime trgovine Kult Solkan, se je z ekipo preselil v poslovno cono Solkan, dobrih 100 metrov stran od prvotne lokacije trgovine. Uradna otvoritev je bila prejšnji petek, 7. februarja.

Na novi lokaciji je kolesarska ponudba na 320 kvadratnih metrih in velja za največjo tovrstno trgovino v tem koncu Slovenije. Ekipa Deana in partnerice Petre, ki bo zaenkrat štela štiri zaposlene, ponuja bogat program cestnih, gorskih, mestnih, e-koles in seveda opreme.

Velik poudarek bo prav na e-kolesih, saj ponujajo bogat izbor modelov znamk Fuji, Bottechia, Mondraker, Conway, Rock Machine, MBM in Bianchi. Število razstavljenih e-koles je 25, kar predstavlja skoraj četrtino vseh razstavljenih koles v trgovini.

Za gorske kolesarje bo poskrbljeno z znamkami koles Fuji, Bottecchia, Mondraker, Rock Machine in Conway. Kot dodatek bo zelo pestra tudi ponudba čelad Alpina, O’Neal in Endura. Dean pravi, da so veliko pozornost namenili “full face” čeladam, saj imajo na zalogi kar 40 različnih velikosti in modelov. Gorskokolesarsko ponudbo zaokrožuje pestra ponudba oblačil Endura in O’Neal. Na voljo imajo tudi kolesarska oblačila lastne blagovne znamke KS (Kult Solkan).

Na novi lokaciji ne bo več težav s parkiranjem, saj je v poslovni coni veliko parkirišče. Prav tako je ekipa uvedla sistem naročanja na servis preko spleta. Osvežena je tudi spletna trgovina. Vse informacije sedaj najdeš na kultsolkan.com

Fotografije Studio fotografico Sclauzero

Sledite nam