Freestyle Giant Wheelbase Ride Loose Riders Oglaševanje na mtb.si
10. oktobra 2017

V MTB trail centru Kočevje so imeli v soboto spet žur. Na kolesih, da se razumemo. No, ko je padel mrak, seveda tudi onega drugega …

V MTB trail centru Kočevje so imeli v soboto spet žur. Na kolesih, da se razumemo. No, ko je padel mrak, seveda tudi onega drugega …

Na “Pofurajmo Kočevsko #2” je prišlo 150 kolesarjev in nič medvedov, oziroma slednji so se umaknili ali dobro skrili. Od 10. do 18. ure je pet “shuttlov” pridno krožilo od vznožja do vrha in komaj streglo povpraševanju.

Med drugim so tudi uradno odprli progo Squamish (hm, le kdo ji je dal ime po mestecu v Britanski Kolumbiji ob cesti iz Vancouvra proti Whistlerju?), ki je prva prava “črna” v centru, primerna le za najbolj vešče obvladovanja kolesa.


Tole je na Squamishu

Oblegali so tudi Veroniko, na katero so se tisti, ki niso izbrali shuttla, tako kot na druge vzpenjali po Frideriku, ki je pravi climb trail. Poleg Squamisha, Veronike in Friderika sta bila v uporabi tudi Spet doma in Kanal ter tiste manj legalne, brez imen.

“Nasmešek na obrazu kolesarjev nam je dal elana za naprej. Pofurajmo Kočevsko #3 bo spomladi. Hvala prostovoljcem!!” je kratek komentar Dejakovega Janeza.

MTB trail center Kočevje na Facebooku

Obe foto Majh, na naslovni Lovko dokazuje, da je bilo na Veroniki vroče

Casio GShock
Ride Loose Riders Wheelbase Oglaševanje na mtb.si Freestyle Giant
Sledite nam