17. novembra 2018

Slovenski frirajder v Britanski Kolumbiji je postal član ekipe distributerja Live to Play Sports, ki so z njim za dobrodošlico posneli video.

Dve leti sta, odkar se je Jakob (Jaka) Hartman odpravil s trebuhom za mtb kruhom v svojo sanjsko deželo, Britansko Kolumbijo na zahodu Kanade, in se naselil v kraju Kamloops.

Danes ob polnoči po našem času pa je objavil, da je postal član “grassroots” (osnovne) ekipe Live to Play Sports, največjega kanadskega distributerja koles in kolesarske opreme.

Pri LTP Sports so na spletni strani lepo predstavili Jakove začetke v Sloveniji, selitev v BC in novo življenje z delom v trgovini Cyclelogic ter furanjem in aktivnim sodelovanjem na Kamloops Bike Ranchu.

V podobno mili jeseni, kot je naša, pa so z Jakom tudi posneli tale video. Frirajd ni mrtev!


“To pomeni, da sem zdaj dobro preskrbljen, kar se tiče opreme, kolesa in komponent. Obenem pa je to noga skozi vrata pro življenja, kar je neke vrste moja dolgotrajna želja, moje sanje iz otroštva,” je za mtb.si povedal Jaka, ki bo januarja dopolnil 21 let.

Jaka zdaj vozi kolo Norco Range C7.1 s komponentami Spank bikes. Ščitijo ga čelada iXS Xult in ščitniki kolen Carve Evo+, obut je v čevlje Five Ten Freerider.

livetoplaysports.com

Fotografiji LTP Sports

Preberi še
Na verigi: Jakob Hartman
In kaj si? Jaka Hartman, frirajder

Sledite nam