House Blend, Loose Cycles
Wheelbase Oglaševanje na mtb.si Ride Loose Riders Freestyle Giant
11. maja 2021

Nova serija pod okriljem nemške blagovne znamke Bombtrack predstavlja posebne kolesarske trgovine po celem svetu. Prva trgovina je na vrsti Loose Cycles.

Kaj je lahko boljšega kot to, da ko stopiš v kolesarsko trgovino, se isti hip počutiš kot doma? In v tej trgovini je za prodajnim pultom ali za servisnim stojalom nekdo, ki bo prisluhnil tvojim željam in ti pomagal sestaviti kolo tvojih sanj.

Najlepše je, da je na drugi strani tisti pravi mehanik, ki s strastjo in največjim veseljem rešuje majhne in velike težave. V seriji House Blend predstavljajo trgovine, ki poosebljajo lokalno kolesarsko sceno in imajo poleg koles in opreme tudi prijeten kotiček za kramljanje, aparat za kavo, hladilnik z mrzlo pijačo, so prijazne štirinožnim prijateljem, predvsem pa krepijo kolesarski duh.

Ena takšnih trgovin in kar prva v vrsti je ljubljanski Loose Cycles Tineta Činča in Marka Šajna. Ko ti kolesarji s srcem in umetniki z dušo sestavijo kolo!

Sestavljanje prav posebnega Bombtracka: Potopna opora stare šole, “rasta” dodatki, oksidiran in zarjavel videz, čarobni čopič Marka Šajna, nežne roke Tineta Činča in mojstrsko varjenje Davida Krevsa.

Celotno zgodbo najdeš na theradavist.com .

Oglej si še

Loose Cycles predstavlja: Bombtrack Beyond+

Wheelbase Oglaševanje na mtb.si Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam