Freestyle zaposluje 2
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
21. februarja 2018

Dva meseca do spusta svetovnega pokala na Lošinju! Že imaš posteljo? Ponudba Lošinj Hotels & Villas je tu.

Do prve dirke v spustu za svetovni pokal v letošnji sezoni (na Lošinju bo, če morda živiš v votlini) sta še dva meseca. Kvalifikacije bodo v soboto 21. in finale v nedeljo 22. aprila.

Se bo od progi več govorilo hrvaško ali slovensko? Bomo videli, vsekakor bo šel pogledat marsikateri slovenski bajker.

Bo pa treba tudi nekje odležati. Cilj proge z boksi ekip, razstavnimi prostori in celim cirkusom je v Velem Lošinju, večina namestitev pa v Malem Lošinju (ne NA Velem in Malem, dragi, ker to nista otoka ampak sosednji mesteci) oziroma v Čikatu. Vmes je soliden sprehod ali lagodna fura s kolesom, recimo 4 km iz Malega in še vsaj 1 km več iz Čikata.

Ponudba

Lošinj Hotels & Villas, glavno hotelsko podjetje na otoku, je pripravilo posebno ponudbo za obiskovalce prireditve za čas med 15. in 26. aprilom. Do nje pridete s promocijsko kodo BIKE  na njihovi strani losinj-hotels.com.

Poklikano

Seveda smo morali sami pobrskati, kaj je še na voljo in koliko stane. Začuda je še nekaj prostora v hotelu Vitality Punta v Velem, streljaj od proge. Dvoposteljna soba z zajtrkom stane 81 evrov za noč, s polpenzionom 10 evrov več. To je res le malenkost manj on njihove “first minute” ponudbe, a že kar 26 % manj od njihove redne cene.

Za dobrih 10 % dobite sobo v hotelu Aurora v Čikatu. Podaljšani vikend za dva (soba z zajtrkom) od četrtka do nedelje vas bo tako stal 243,80 € v Punti in 215,71 € v Aurori.

Verjemite, bivanje v Velem bo kar luksuz, ker bo tako nabasan, da sicer niti avta ne boste mogli parkirati oziroma do tja niti prišli ne boste z njim.

Vstopnice pa na www.eventim.si

Preberi še
Trboveljski vodja dela progo za Žabjeka
DH Lošinj: Svetovna prvaka požegnala progo
Pridruži se svetovnemu pokalu na Lošinju – kot prostovoljec

Uvodna fotografija: Veli Lošinj s hotelom Vitality Punta, foto Lošinj Hotels & Villas

Freestyle zaposluje 2
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
Sledite nam