27. maja 2015

V četrtek 25. junija v Podutiku s KD Rajd odpremo Bike park Ljubljana, praznujemo dva 10. rojstna dneva, furamo po Polhograjcih in se zabavamo. Ne manjkat!

V četrtek 25. junija v Podutiku s KD Rajd odpremo Bike park Ljubljana, praznujemo dva 10. rojstna dneva, furamo po Polhograjcih in se zabavamo. Ne manjkat!

Pri mtb.si smo za rojstne dneve priredili že nekaj dobrih druženj s kolesarjenjem in zabavo. Zadnji dve leti pa smo varčevali z močmi … zato, da bomo letos toliko dostojneje proslavili deseto obletnico delovanja.

Ob tej priložnosti bomo združili moči z vrstnikom, ljubljanskim kolesarskim društvom Rajd, ki bo prav tako praznoval 10. rojstni dan, in jim pomagali odpreti prvi del novega parka v ljubljanskem Podutiku – Bike parka Ljubljana.

Zabeleži datum: četrtek, 25. junij. Dan državnosti, dela prost dan.

V Bike parku Ljubljana, streljaj od končne postaje mestnega avtobusa številka 5 v Podutiku, se dobimo ob 16. uri in se podamo na turo ali različne ture v Polhograjce. Če se komu ne vozi po hribih, lahko navija tudi po progah parka.

Od 19. ure bo v parku program s kolesi in brez njih. Preizkušali bomo proge parka, za šalo dirkali. Pa kaj za ugriznit in kaj za poplaknit bo. Ob glasbi, tudi živo načrtujemo.

Ob tej priložnosti vabimo bolj in manj resne glasbenike med bajkerji, ki bi v sproščenem vzdušju in med prijatelji kaj zaigrali v izštekanem (unplugged) slogu, da se oglasijo na mail.

Vabljeni vsi prijatelji mtb.si, Rajda in gorskega kolesarstva!

Podrobnosti sledijo … tudi o bike parku (da ne bo kdo sanjal o gondoli).

#furamo10

Takole bo videti delček Bike parka Ljubljana, le ne obljubimo, da bo čez mesec dni že tako zelen. Render: Alliance ASE.

Sledite nam