19. marca 2011

V Kopru je Funsports tudi uradno odprl svojo novo poslovalnico, ki zagotovo prinaša veliko svežine v ponudbi koles in opreme na Obali.

Trgovina Funsports Koper se nahaja v centru mesta na Pristaniški 14, na naslovu, ki je dobro znan vsem strankam trgovine B-Point. Z letošnjim letom je na lokaciji pod stavo Banke Koper zavel nov veter, saj je poslovanje prevzel Funsports, ki je pod vodstvom Sandija Gabrovška ena najbolj prepoznavnih kolesarski trgovin zadnjih dveh desetletjih. Seveda pa nekdanji državni prvak v windsurfingu ni nikoli zanemaril svoje ljubezni do morja in vetra, zato bo tako kot v Ljubljani, tudi v Kopru v trgovini na voljo tudi izbira desk in opreme za ta zabavni šport.

Največji delež prostorne trgovine seveda zavzemajajo kolesa znamk Trek, Cannondale, Trek Gary Fisher Collection in Focus. Ponudba koles je bogata in raznolika ter sega v vse segmente, na voljo so tudi otroška kolesa. Police okoli koles pa so bogato založene tudi s komponentami in dodatno opremo številnih priznanih znamk. V okviru centra seveda deluje tudi kolesarski servis.

Kolesarski center Funsports Koper je odprt vsak delovnik med 11:00 in 19:00 ter ob sobotah med 9:00 in 12:00. Pokličete jih lahko na 05/630 25 25, spletna stran ostaja funsports.si.

Sledite nam