9. marca 2020

Dva meseca in pol do vikend festivala v MTB trail centru Kočevje in tudi izven njegovih meja. Na novi spletni strani podroben spored in prijave.

74 dni, toliko in toliko ur in minut … danes pravi odštevanje na čisto novi spletni strani festivala Flow Bike, ki bo v soboto 23. in v nedeljo 24. maja potekal v MTB trail centru v Dolgi vasi pri Kočevju.

Flow Bike Fest prinaša dva dni kolesarjenja in druženja. Pod točko “kolesarjenje” to pomeni uživanje na poteh trail centra in tudi izven njega, tudi s prevozom navzgor, na vodenih turah izven centra, na pumptracku, sodelovanje na delavnicah, tudi za kolesarke in za najmlajše, testiranje koles in opreme … Pod točko “druženje” pa med drugim sobotni večerni koncert.

Prijave/vstopnice

Vstop na festival je prost, za sodelovanje pri dejavnostih pa se prijavite oziroma si zagotovite vstopnice. Osnovna dnevna vstopnica, ki ti odpre poti parka in zagotovi štiri vožnje s “shuttlom”, stane 30 evrov, za dva dni pa 50 evrov. Vstopnica je tudi pogoj za udeležbo na delavnicah in vodenih turah ter za rezervacijo testnih koles in opreme.

Vstopnice in doplačila za ture in delavnice (ali več “shuttlov”!) so na voljo na spletni strani.

Mesta so omejena, prijave bodo odprte do 18. maja.

Nakup vstopnic in podroben spored na

flowbikefest.si

Partnerji pri organizaciji festivala so agencija Bikegalaxy, trgovine Extreme Vital in Kočevsko.

Facebook @flowbikefest
Instagram @flowbikefest
Dogodek na Facebooku

Preberi še
Flow Bike Fest – Kočevsko 2020

Sledite nam