23. januarja 2020

Nov festival na obzorju: 23. in 24. maja v Kočevju MTB in še kaj v sodelovanju agencije Bikegalaxy, trgovca Extreme Vital in MTB trail centra Kočevje.

Posredujemo informacijo prirediteljev novega festivala na obzorju:

Flow Bike Fest – Kočevsko 2020

Datum: 23. in 24. maj 2020

Prizorišče: MTB trail center Kočevje in širša okolica

V maju bo že skrajni čas, da obrišete prah s svojih biciklov. Če vam do sredine maja to ne uspe, za vse obračalce pedal pripravljamo kolesarski festival, ki vas bo presenetil na vseh frontah. To ne bo samo klasično norenje in izposoja testnih raket v MTB trail centru Kočevje, ampak nov festival, ki je zrastel v gnezdu agencije Bikegalaxy in dobil krila ob sodelovanju z največjim slovenskim trgovcem koles in opreme Extreme Vital ter veliki podpori Javnega zavoda za turizem in kulturo Kočevje.

Če je Flow v imenu festivala, se bodo v dveh dneh prelivali testi različnih tipov koles, kolesarske opreme, vzmetenja, kolesarskih delavnic, vodenih izletov, shuttlanja, zabavnih tekmovanj in glasbe.

Vsekakor ne bo manjkalo tako dobre hrane kot pijače in prepričani smo, da se bo našlo zadosti zanimivih vsebin za vse nivoje, različne discipline in starostne skupine kolesarjev.

Kolesarske vsebine in testiranja: MTB, gravel, bikepacking, e-bike
Vsebine delavnic: Delavnice za otroke različnih starosti, girls only delavnice, osnovne delavnice skokov, e-bike delavnice, pumptrack delavnice
Vodeni izleti po Kočevskem: gravel, bikepacking
Prevozi koles in kolesarjev na traile v MTB trail centru Kočevje
Zabavna tekmovanja
Glasba
Hrana in pijača

Toliko zaenkrat. Več o celotnem festivalu prihaja kmalu.

Fotografiji: Jošt Gantar/Nea Culpa za Zavod Kočevsko

Sledite nam