18. julija 2018

Francoski enduro zvezdnik Damien Oton v videu svetovne enduro serije o slovensko-kanadski ekipi pred peto preizkušnjo, ki bo ta konec tedna v Aosti.
Video “Team focus” svetovne enduro serije EWS je pred peto dirko, ki bo konec tedna v La Thuili v Aosti za severozahodu Italije, posvečen enduro delu slovensko-kanadske ekipe Unior/Devinci Factory Racing.

V resnici predvsem njihovemu prvemu možu, Francozu Damienu Otonu, ki se je proslavil z zmago prav v La Thuili pred štirimi leti.

Ob Otonu je v ekipi še Novozelandec Keegan Wright, ki se je minuli konec tedna poskusil tudi na spustu svetovnega pokala v Andori (finale je zgrešil za mesto). Uniorjeva ekipa je enduro četico pravzaprav dobila pod svoje okrilje ob sklenitvi sodelovanja s kanadskim proizvajalcem koles Devinci. Ta je tudi ob kratki preknitvi sodelovanja v spustu imel svojo tovarniško ekipo v enduru z Otonom na čelu.

Enduro del ekipe, ki jo poznamo pod kratico UDFR, ima tudi svojega francoskega menedžerja Bastiena Majorja in mehanika ter kakšnega svojega pokrovitelja, med drugim nosijo drugačna oblačila kot spustaši Jure Žabjek, Rudi Cabirou in Dakotah Norton. A tudi “enduraši” po svetu zastopajo zreški Unior, Ljubljano in se po Evropi prevažajo z ljubljanskimi tablicami. Tako da so naši!

www.uniordevinci.com

Preberi še
V živo z Gregom Stoparjem o ekipi Unior/Devinci
Slovenija + Kanada = Unior/Devinci Factory Racing!

Sledite nam