14. maja 2019

Nova pridobitev za koroško regijo in širše. Najbolj znana kolesarska trgovina tega konca, ki je do pred tedna dni domovala na Prevaljah, je na novi lokaciji, večja in boljša!

Nekje na polovici poti med Ravnami na Koroškem in Prevaljami je nastal nov kolesarski center, ki sliši na ime Enduro. Legendarna mala trgovinica na Prevaljah je dobila mnogo večjega naslednika in tudi trgovina s športnimi oblačili Freak, ki se je nahajala v centru Raven na Koroškem, je zaprla svoja vrata.

Vse to je sedaj združeno pod eno streho. V novi poslovni stavbi v Dobji vasi. Še vedno z istim osebjem, pet jih je, vključno s šefoma.

Nova trgovina Enduro se razprostira na dobrih 500 kvadratnih metrih, s prištetim servisom in skladiščem, ponujajo pa enak program kot do sedaj. V ospredju je blagovna znamka Scott, tudi z oblačili in dodatno opremo, sledi ji Specialized, potem je tu zelo pestra izbira e-koles različnih blagovnih znamk, tam se jim pridružita tudi Giant in Bergamont, v trgovini pa lahko vidiš tudi slovensko mojstrovino, kolo znamke Noordung.

Med zaščito in oblačili prevladujeta FOX in O’Neal, pa še kaj DCja se najde. Kot novost lahko omenimo, da je manjši del trgovine namenjen tudi plezalni opremi. Janez Jamnik pove, da trgovina nadaljuje s svojo tradicijo in s smernicami, ki so jih začrtali že v preteklih letih.

Zagotovo veš tudi to, da je Enduro dolgoletni podpornik mnogih tekmovalcev tudi KK Ravne na Koroškem. Tudi pri tem bo ostalo. Z novo trgovino je tudi Koroška dobila pravi kolesarski center, ki si ga zasluži. Zaslužijo pa si ga tudi neutrudni člani ekipe z Jančem na čelu.


Janč za prodajnim pultom. Ni samo poziral za mtb.si, na otvoritvi je pridno delal in se posvečal kupcem v trgovini.

Kolesa, opremo in ostale izdelke izdelke lahko še vedno naročiš preko spleta na www3.enduro.si.

Janč in ekipa, srečno in novim zmagam naproti!


Otvoritev so dodatno popestrili ameriški starodobniki.

Sledite nam