stay strong, dušan
14. septembra 2022

Držimo z našim ponesrečenim borcem Dušanom. Prvi so na pomoč priskočili prijatelji iz Murske Sobote z majicami “Stay strong, Dušan”.

Poškodba hrbtenjače je nočna mora vsakega malo drznejšega gorskega kolesarja. Dušanu Lepoši (doma na Goričkem, v Murski Soboti in na Bavarskem), nekdanjemu tekmovalcu v spustu in mojstru letenja po parkih, se je žal nedavno pripetilo prav to. Diagnoza je težka in Dule je bil že predstavljen pred dejstvo, da ga čaka zelo drugačno življenje. A držimo pesti za čim boljše napredovanje.

Prijatelji iz trgovine MTB Špica v Murski Soboti so že stopili skupaj in minuli konec tedna so na dirki Pomurskega MTB pokala v sodelovanju s tiskarno DigiFot, pokrovitelji tiskanja, predstavili majice z napisom “Stay strong, Dušan”. Menjajo jih za prostovoljne prispevke od 20 evrov navzgor.

Majice so na voljo pri

  • MTB Špica, Markišavska ulica 11, 9000 Murska Sobota, spicamtb.com
  • Loose Cycles, Celovška cesta 40b, 1000 Ljubljana, loosecycles.com
  • Luka s Bikes, Ulica Staneta Severja 7a, 2000 Maribor, lukasbikes.si – od ponedeljka, 19. 9.

… in seveda tudi na naslednji dirki Pomurskega MTB pokala 24. septembra v Murski Soboti.

Iz MTB Špica vam majice pošljejo tudi po pošti, piši na info@spicamtb.com.

Pomembno: Gre za prve prijateljske prispevke, ki jih prejmejo Duletovi najbližji za kritje trenutnih sprotnih stroškov izven zdravstvenega zavarovanja. Natančne potrebe za opremo za vrnitev v življenje, morebitne dodatne posege … še niso znane. Ko bodo znani kakšni konkretni stroški, se vrnemo z bolje organizirano akcijo.

Dule, naj se te drži volja, po kateri te poznamo. Jasno, da ne bo lahko, ampak prijatelji smo tu.

stay strong, dušan

Dule je pred malo manj kot tremi leti postal številka 223 naše Verige

Na verigi: Dušan Lepoša

Sledite nam