Dr.Mud, Dragomer
Casio G-Shock
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Ride Loose Riders
3. oktobra 2021

V poplavi asfaltnih grbinastih poligonov so objekti iz zemlje, ki so namenjeni skakanju, izvajanju trikov in učenju tehnike, zelo dobrodošli. Tak je tudi park Dr.Mud, ki je le streljaj oddaljen od prestolnice. Na otvoritvi tudi Jaka Remec.

Kjer se kaj novega na temo dirtov, parkov in ostalih stezic dogaja, tam je tudi Jan Porič, ki dogodke hitro zabeleži na kamero in fotoaparat ter jih predstavi širši publiki. Včeraj se je odpravil na otvoritev dirt parka v Dragomer, ki leži na polovici poti med Ljubljano in Vrhniko. Tam so lokalni zanesenjaki najprej ustanovili kolesarsko društvo Dr.Mud, potem pridobili zemljišče in na njem ustvarili manjši park, ki je sestavljen iz dirtov in grbinastega poligona – pumptracka. Nič asfalta, samo zemlja in kuclji, primerni za mlado in staro. Ti so razdeljeni na štiri težavnostne stopnje in se lepo povezujejo v celoto.

Brez spletne strani ne gre, zato klikni na dragomermud.si in si oglej, kaj so fantje že naredili in kaj imajo v načrtu. Če si za, jih lahko tudi finančno podpreš.

Novonastalemu kolesarskemu društvu Dr.Mud lahko slediš tudi na Instagramu: @dragomermud.

Video @porsonmedia

Oglej si še

Z Janom po novih golovških trailih

Freestyle gradimo skupaj
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam