3. decembra 2011

Nova svetovna serija tekmovanj v spustu, ki se začne 12. in 13. maja na Mariborskem Pohorju, le počasi objavlja naslednje lokacije.

Prireditelji nove serije tekmovanj v spustu DH1, ki so jo ustanovili po zapletih s televizijskimi pravicami za svetovni pokal, so pred dnevi potrdili še drugo in tretjo lokacijo.

Potem ko so že konec oktobra objavili, da bo premiera DH1 v Mariboru 12. in 13. maja 2012, sta zdaj znana še dva francoska termina – v prvi polovici julija v Oz-en-Oisans in Les 2 Alpes.

Sprva so na svoji facebook strani napovedali, da bodo za vsakih 10.000 novih lajkov izdali po enega gostitelja, a je številka šele pri 16.000, zato so dali še nekaj namigov, preostale tri lokacije (termini so že objavljeni) pa naj bi izdali, ko bo pristašev 20.000.

Ugibanja se seveda pojavljajo in po teh naj bi bila serija videti takole:
12./13. maj Maribor (Slo) – uradno
19./20. maj Schladming (Avt) – ugibanje
16./17. junij Bromont (Kan) – ugibanje
7./8. julij Oz-en-Oisans (Fra) – uradno
10./11. julij Les 2 Alpes (Fra) – uradno
18./19. avgust Whistler (Kan) – ugibanje

Objavljeni termin za finale se pokriva s festivalom Crankworx v Whistlerju, tako da to ni tako težka uganka, bolj vprašljiva je točnost ugibanja o Schladmingu in Bromontu.

Vse se bo seveda nadaljevalo ali končalo pri denarju, zato še ni nobenega zagotovila, da bodo v naslednji sezoni res videli serijo DH1. Komentarja o seriji se je zaenkrat vzdržal tudi mariborski prireditelj Bike park Pohorje.

Uvodna grafika – DH1 vzbuja pozornost na domiselne načine, tudi z razkrivanjem zastav. Med slovensko in francosko sta se pojavili tudi avstrijska in kanadska.

www.dh1.tv
www.facebook.com/DH1.tv

Sledite nam