16. decembra 2009

Monster Energy Test Event je dobri stari Downhill Javor v novi preobleki. V soboto 10. aprila bo odprl sezono 2010. Ne bo klasična dirka v spustu temveč preskus pred sezono, 14 dni pred začetkom slovenskega pokala.

Monster Energy Test Event je dobri stari Downhill Javor v novi preobleki. V soboto 10. aprila bo odprl sezono 2010. Ne bo klasična dirka v spustu temveč preskus pred sezono, 14 dni pred začetkom slovenskega pokala. Najboljši trening z merjenjem časa, s primerjavo s tekmeci in z nagradami. Poleg domačih prireditelji iz MTB kluba Trbovlje računajo tudi na kakšnega gosta iz tujine, saj v tem predsezonskem času marsikdo išče dirke za preizkus sebe in opreme.

Logotip s pokroviteljem, novo znamko energijskih napitkov na našem trgu, in del Cecove glave

Logotip s pokroviteljem, novo znamko energijskih napitkov na našem trgu, in del Cecove glave

Pa še cel Cec in vabilo

Pa še cel Cec in vabilo

Takole napovedujejo prireditelji iz MTB kluba Trbovlje:

Celodnevni trening, prevoz, merjenje časa in še kaj … na eni izmed najboljših prog v Sloveniji – DH Javor, Trbovlje.

Po desetletju prirejanja državnih prvenstev in tekem za slovenski pokal v spustu z gorskimi kolesi in enoletnem organizacijskem predahu smo se Trbowci odločili, da naredimo nekaj novega! Brez skrbi, ostajamo pri downhillu, saj smo v tem najboljši!

Organizirali bomo edinstven dogodek v Sloveniji, ki bo omogočil tekmovalcem v spustu, da preverijo svojo pripravljenost pred pričetkom sezone slovenskega pokala, ki se bo pričela v Avčah. Organizirali bomo Monster energy Test Event ali če hočete DH Javor #11!

Kmalu bomo objavili tudi spletno stran, ki vam bo postregla z vsemi potrebnimi informacijami, lahko pa povemo, da bo popolnoma označena, zavarovana in pripravljena proga (beri: blagovna znamka Trbowle style) potekala po že znani trasi na Sv. Planini nad Trbovljami, kjer se je v preteklosti odvilo že 10 tekem v spustu. Proga bo krajša in bo podobna tekmovalnim progam izpred leta 2003, ko smo gostili naše prvo državno prvenstvo. Na hitri, atraktivni in zabavni progi, ki vsebuje vse prvine sodobnega spusta, bo udeležencem izziv čas pod dvema minutama.

Povezave:

www.mtbtrbovlje.net

Tema na Tabli

Sledite nam