5. aprila 2018

Takole bo videti Gamble, novi film s spustaško akcijo, ki ga bomo v četrtek pred svetovnim pokalom gledali v Malem Lošinju.
V torek smo ustrelili vabilo na premiero filma Gamble v Malem Lošinju v četrtek 19. aprila: Na svetovnem pokalu na Lošinju tudi film Gamble

In danes so ustvarjalci iz Steel City Media iz jeklarskega Sheffielda in njihovih partnerjev Creative Concept objavili napovednik. Zdaj nam je vsem jasno, da bo za vstopnice veliko zanimanja, ker je reč močna! In tudi v sklad Steva Smitha se bo brez dvoma nekaj steklo.

Glas je posodil igralec Alan Ford, ki ga poznamo iz filmov Guya Ritcheya Pljuni in jo stisni (Snatch) ter Morilci, tatovi in dve nabiti šibrovki (Lock, Stock and Two Smoking Barrels). Tudi poziranje junakov je v tem slogu.

Kockarji so Greg Minnaar, Josh Bryceland, Steve Peat, Loic Bruni, Sam Blenkinsop, Brook Macdonald, Connor Fearon, Finn Iles, Mark Wallace, Phil Atwill in Craig Evans.

Film si za domači ogled za 10,55 evra že lahko zagotoviš na radi.al/GAMBLE. Na iTunes, Google Playu in Vimeu bo na voljo od 15. maja.

Sledite nam