dražba ljubljana mtb vikend
14. oktobra 2021

Na dobrodelnem Scott Continental pumptrack sešnu in dražbi predmetov dvanajstih bolj ali manj znanih osebnosti smo zbrali 2318 evrov za nakup koles, na katerih bodo mladi spoznavali pumptracke.

Kolesarji (in en junak na rolerjih) so na pumptracku Koloparka Sp. Šiška na petek Ljubljana MTB vikenda pred mesecem dni nanizali 404 kroge. Pokrovitelj Slovenski kolesarski mojster je prispeval po 2 evra za vsak opravljen krog, torej je šlo v sklad 808 evrov.

Za dvanajst predmetov na dobrodelni dražbi pa smo iztržili še 1510 evrov, torej skupaj 2318 evrov.

Hvala vsem, ki ste sodelovali na dražbi!

Najvišje ponudbe najdeš v galeriji na Facebook strani mtb.si

Nova kolesa za mlade, ki spoznavajo pumptracke

Iz zneska bo KD Rajd kupil otroška BMX kolesa za izvedbo programov, v katerih otroci, predvsem osnovnošolci, po vsej Sloveniji spoznavajo čare varne zabave na pumptrack poligonu. V Ljubljani je tak program Gremo na kolo, od letos poteka tudi program Grbine so fine v sodelovanju Kolesarske zveze Slovenije in Olimpijskega komiteja Slovenija – Združenja športnih zvez, ki spremlja tekmovanja Pumpaj Slovenija.

“Zaradi dolgih dobavnih rokov še ne vemo, katera kolesa bomo kupili, koliko jih bomo dobili za ta znesek in kdaj jih dobimo,” sporočajo iz KD Rajd.

Pred naslednjo sezono torej le v napad, če boste imeli kjerkoli v Sloveniji zanimive projekte za mlade. KD Rajd vam kolesa posodi brezplačno, le stroške prevoza koles krijete.

Preberi še

Ljubljana MTB vikend: Zvezdniki bodo zbirali kroge za dober namen
3, 2, 1 … startamo dobrodelno dražbo Ljubljana MTB vikenda!

Sledite nam