17. aprila 2020

Dirke serije Alpe-Adria BMX odpadajo ena za drugo, Bob Haro z dvema zgodovinskima okvirjema in dirka v Papendalu izpred treh let.

Kaj bo s serijo Alpe-Adria?

Zaenkrat je jasno, da tekmovanj regijskega pokala Alpe-Adria BMX ne bo vsaj do konca junija. Se pravi, da v naslednjih dveh mesecih odpadejo Maribor, Vösendorf, San Giovanni Lupatoto in Sopron. To je, vključno z Ljubljano, ki bi bila na sporedu ta vikend, pet prizorišč, ki so že “odpadla”. V zraku tako visijo avgustovski Mühlen, septembrski Baierdorf in oktobrski Rivignano. Vse bo odvisno od ukrepov posameznih držav, kdaj bodo sprostile prost pretok potnikov (športnikov) in se pripravile na izvedbe tekmovanj. Nove informacije sledijo takoj po prvomajskih praznikih.

Haro z dvema reinkarnacijama

Bob Haro se je odločil, da na plano potegne dva legendarna modela okvirjev. Oba sta zaznamovala razvoj BMX kolesarstva. Gre za modela Master (vozil ga je Bob Haro) in Sport (vozil ga je Mike Dominguez). Oba okvirja bosta na voljo v omejenem številu in pri obeh bo kupec prejel tudi darilo.

Papendal 2017


Tako je bilo pred tremi leti v nizozemskem Papendalu, ki bi moral biti tudi 25. in 26. aprila letos prizorišče dirke evropskega pokala. Zaenkrat je dirka preložena.

Sledite nam