1. junija 2011

Pridruži se Jerryju vsak dan med sedmo zjutraj in peto popoldan na nastajajoči BMX stezi ob Linhartovi in Stolpniški za Bežigradom v Ljubljani.

O vzponih in padcih v nekako četrt stoletja dolgem življenju BMX steze ob Linhartovi cesti in Stolpniški ulici v Ljubljani smo na mtb.si napisali že kar nekaj prispevkov.

Nazadnje pred dvema tednoma o nastajanju povsem novega parka. Po pričakovanjih je treba poleg strojnega dela tudi marsikaj postoriti na roko oziroma na lopato. Izkazalo se je, da je skoraj edini, ki je pripravljen za to nameniti svoj čas, legenda slovenskega BMX dirkanja Tomaž Jeras – Jerry. Doslej je imel le tri pomočnike, za usklajeno delo z gradbeno mehanizacijo pa ima le še štirinajst dni časa.

Ne samo Jerry, BMX proga zdaj potrebuje tvojo pomoč. Da bomo imeli spet enkraten objekt za vse generacije na dveh kolesih in za nov razmah BMX kolesarstva. Pojavi se tudi na gradbišču in poprimi za lopato. Vsak dan razen v nedeljo med 7. in 17. uro.

Ko je s progo upravljalo društvo Rajd, se je rok in lopat našlo … Zdaj, ko je Zavod Tivoli na novo premešal karte in si drugače zamislil upravljanje objekta, pa eni mislijo na vse kaj drugega, drugi opazujejo, rok na progi pa je premalo. Ne bo dovolj, če le upamo na najboljše.

Nedaven članek o gradnji

Jerry pove svoje v videu

Sledite nam