Norco
23. marca 2021

Kanadčani po skoraj šestih desetletjih na novo, Specialized bo bolj ekološki, motokrosisti zaplavali v MTB vode, Nemci v dvig cen, Steve Peat z novim proizvodom, CoreBike z drugačnim pristopom do trgovcev in strank.

Norco Bikes

Pri Norcu so se po sedeminpetdesetih letih odločili za popolno preobrazbo znamke: nova podoba, logotip, barve podjetja in še kaj. Vse izveš na bikebiz.com in na prenovljeni strani norco.com.

Specialized

Veliki S se je povezal z enim izmed ustanoviteljev Tesle Jeffereyem Straublom, ki vodi podjetje Redwood Materials. Namen sodelovanja je recikliranje baterij e-koles. Več o novem projektu si lahko prebereš na theverge.com.

Acerbis

Italijanski proizvajalec opreme za motokros se je podal v vode gorskega kolesarstva in za sezono 2021 predstavil popolnoma novo kolekcijo. acerbis.com.

Rose

Nemci so se odločili za dvig cen koles lastne blagovne znamke. Tako bo Rose s 25. marcem cene povišal za osem do dvanajst odstotkov. Več si lahko prebereš na rosebike.com.

Peaty’s

Steve Peat je dopolnil linijo izdelkov za vzdrževanje kolesa. Sedaj lahko verigo mažeš tudi kadar so razmere mokre in blatne. Link Lube Wet pri peatys.co.uk.

CoreBike

Brez pravih sejmov, brez pravih predstavitev in testnih dni za trgovce. Zato so se pri britanskem distributerju CoreBike odločili, da trgovcem in kupcem novosti predstavijo na spletni platformi corebikeonline.

Naslovna fotografija Norco

Prejšnji

Biznis 12: Nekaj britanskega, nekaj nemškega in nekaj globalnega

Sledite nam