29. aprila 2013

Slovenska kolesarska revija si želi vaših kolesarskih fotografij, zgodb in zgodbic. Nagradijo vas z bonom za nakup nahrbtnika Osprey.

Ste bili na izjemnih kolesarskih počitnicah, poznate najlepše skrite ceste ali pa se vam zdi, da so tereni za vašo hišo vredni obiska? Iz uredništva slovenske kolesarske revije Bike magazin vas vabijo, da svoja kolesarska doživetja delite z vsemi bralci revije in jih s tem navdušite za izlet ali pa daljše potovanje. Seveda boste ob tem še lepo nagrajeni!

Takole pravijo:

V reviji Bike Magazin smo spremljali že veliko različnih zgodb in predstavitev raznih koncev in krajev. Dejan Glavnik nas je popeljal okoli sveta, Dejan Ogrinec na Karavanke, v Dolomite in na Aljasko, Karin in Nina sta nam predstavili Whistler, Jaka Jaušovec je naredil izbor najlepših cestnih prelazov, navdušili smo se za francoske kolesarske parke. Seveda ni manjkalo predstavitev domačih koncev: Koroška, Slavnik, Sveta Trojica, Radovljiška kotlina in Posočje so nekatere izmed predstavljenih regij in gora. Že v naslednji številki pa vas čaka nova zanimiva zgodba z drugega konca sveta.

Zdaj ste na vrsti vi – predstavite nam svojo kolesarsko dogodivščino (izlet, destinacijo, počitnice, prelaz, cesto, regijo, road trip …). Z gorskim, cestnim ali treking kolesom, sami ali v družbi. Najbolj zanimive zgodbe bomo objavili v reviji Bike magazin, vsako objavo pa nagradili z bonom z vrednostjo 100 evrov, ki ga lahko izkoristite za nakup nahrbtnika Osprey po lastni izbiri.

Kako nas boste navdušili? Lahko samo s čudovito fotografijo, lahko s kombinacijo nekaj slik in kratkim opisom, lahko z anekdoto, ki se vam je pripetila na poti. Na naslov revija (at) factorystore.si nam pošljite največ 5 slik nizke ločljivosti in največ 1500 znakov besedila (štetje s presledki). Izbrani avtorji nam boste nato poslali celotno zgodbo in slike v visoki ločljivosti, odvisno od same teme pa se bomo dogovorili o obliki članka, številu slik in količini besedila. Vendar naj vas to ne ovira, neklasične zgodbe so včasih še bolj zanimive.

Natečaj ni časovno omejen, za zdaj bomo zgodbe sprejemali vse poletje.

Vabljeni k ustvarjanju revije!

Sledite nam