bike alternative
19. januarja 2021

Po dolgem času zopet zastopnik za legendarno znamko koles, za vzmetenje, ki je v Evropi redkost, in za izdelke legendarnega spustaša.

Kale Richards je Avstralec, ki se je zakoreninil v Sloveniji in se kot strasten kolesar podal še v poslovne vode. Z lanskim septembrom se je odločil na naš kolesarski trg pripeljati nekaj blagovnih znamk, za katere je menil, da jih naš trg potrebuje. In nastalo je malo podjetje Bike Alternative.

Ibis

Ameriška kultna znamka. Včasih že prisotna v Sloveniji, a v zadnjem času brez uradnega uvoznika. Če je Ibis svoje čase veljal za butična karbonska gorska in gravel kolesa, temu zadnjih nekaj let ni tako. V svoji ponudbi imajo zanimivo vsegorsko kolo z aluminijastim okvirjem, ki je cenovno dostopnejše. V zadnjih sezonah se skuša Ibis prebiti tudi na trg obročnikov. Obročnike izdeluje v sodelovanju s pionirjem sistemov tubeless Stan’S NoTubes. Ibis je zaenkrat na voljo pri Loose Cycles.

mrp

Vzmetne vilice za gorska in gravel kolesa, zadnji blažilci, verižniki, nosilci in ščitniki verige. Pestra ponudba najrazličnejših vilic – od tistih za kros vse do spustaških. Zadnji blažilci z vijačnimi vzmetmi za vse okuse in mnogo malih rezervnih delov. Vse to se šteje v ponudbo MRP.

Peaty’s

Eden najbolj legendarnih tekmovalcev v spustu s sedemnajstimi zmagami v svetovnem pokalu drži tretje mesto na večni lestvici. Steve Peat se je po aktivni profesionalni karieri lotil lastnega posla, povezanega s kolesarstvom. Tako so nastali izdelki za nego koles (čistila, maziva) ter za uporabo pnevmatik brez zračnic (ventilčki, tesnilno mleko).

Vse dodatne informacije so na voljo na bike-alternative.com ali pa pokličeš gospoda Richardsa na telefon 030 635 534.

Sledite nam