15. marca 2018

Imaš izkušnje s popravilom koles, predvsem tistih za spust? Ti delovne navade niso tuje? Potem preberi do konca in se prijavi.

Takšen oglas nam je poslala tekmovalna ekipa:

Obvladaš servisiranje koles, predvsem koles za spust? Imaš dobre delovne navade in voljo za potovanje po različnih evropskih krajih? Morda si prava oseba za nas. Iščemo novega mehanika!

V prvi vrsti potrebujemo okrepitev za ekipo Unior/Devinci Factory Racing na dirkah svetovnega pokala v spustu, po dogovoru pa tudi za podporo ekipam Sinter Brakes Team in KD Rajd.

Opis dela je enostaven

tekmovalcem nuditi vso potrebno tehnično podporo v času dirk (vse razen servisiranja vzmetenja), pomoč pri pripravi stvari za dirke, sodelovanje pri pripravi prostora za ekipo ter še kaj. Nekateri dnevi na svetovnih pokalih bodo dolgi, a je tudi zadovoljstvo ob uspehih zelo veliko. Občasno bo potrebno tudi delo v domači delavnici – npr. sestavljanje novih koles za tekmovalce ali pregled in vzdrževanje. Baza ekipe je v Ljubljani, od koder se tudi potuje na vse odprave. Na dirkah boš delal z glavnih mehanikom in ostalimi člani ekipe.

Poleg znanja s področja servisiranja se zahteva še znanje angleščine in občutek za timsko delo, vsa dodatna znanja so bonus. Plačilo je določeno glede na število dni na terenu.

Prijave in morebitna vprašanja pošlji na info@kd-rajd.si. Rok za prijave je 20. marec.

Sledite nam