Freestyle zaposluje
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
20. avgusta 2011

Elevenstar girls kamp v Kranjski Gori na prejšnji podaljšani konec tedna je bil prvi povsem ženski gorskokolesarski kamp v slovenski organizaciji.

Elevenstar girls kamp v Kranjski Gori na prejšnji podaljšani konec tedna je bil prvi povsem ženski gorskokolesarski kamp v slovenski organizaciji. Če že ne moremo reči, da je bil prvi v Sloveniji, saj je nekaj podobnega prav v Kranjski Gori že pred dvema letoma izvedla avstrijska agencija Alptrails. A v šibkejši udeležbi – tokrat se je kampa udeležila sedmerica deklet in dam.

Pobudnica kampa je učiteljica gorskega kolesarstva Polona Strasser, ki je sicer znana po svoji znamki pletenin Elevenstar. Od tod tudi ime kampa. Polona je tudi članica učiteljske ekipe KD Rajd / bikekamp.si, pri učenju so sodelovali še Gorazd Stražišar, Tine Mahkovec in Rok Jurca.

“V tujini so ženski kampi že znani. Vedno več punc kolesari, zakaj jim ne bi posvetili kampa, jih kaj naučili in še kakšno navdušili,” pravi Polona.

www.elevenstar.si
www.bikekamp.si

Ali punce tudi padajo? Se raje učijo v ženski skupini in z žensko učiteljico? Kaj se na takšnem kampu dogaja zvečer? Ali punce furajo “wall”, skačejo “gape”?
Vse to izveš iz prve roke v videu …

Freestyle zaposluje
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam