Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
30. septembra 2018

Matej Kainz, Vasja Grabner in Matej Lovše o novem turističnem kolesarskem produktu Spodnje Savinjske doline in bližnjem promocijskem vikendu s poti med hmeljem in nad njim. Sinoči sem v Žalcu poklepetal z Matejem Kainzem, Vasjem Grabnerjem in Matejem Lovšetom – vsi so več ali manj stari znanci mtb in kolesarske scene, lokalno in širše.

Po novem pa soustvarjajo tudi novi kolesarski turistični produkt Spodnje Savinjske doline z izhodiščem v Žalcu – to je Hops na kolo, kolesarjenje po poteh, ki jih združujejo nasadi hmelja. Ene vodijo med njimi, z drugih, tistih višje ležečih, imaš lep razgled nanje. Na koncu pa si privoščiš še končni izdelek, zaradi katerega v Savinski dolini gojijo to “zeleno zlato”. Lahko tudi iz svetovno znane žalske fontane piva.

Slednje smo storili tudi sinoči, za pogovor pa se malo odmaknili od nje, saj je bilo tam prehrupno zaradi savinjskega oktoberfesta.

Skupaj z gostitelji mtb.si vabi tudi na promocijski vikend s kolesarjenjem po tukajšnjih poteh. Potekal bo od 12. do 14. oktobra.

www.hopsnakolo.si

Preberi še
mtb.si in Zavod prek Alp vabita na …

Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam