pivot demo days soteska
Casio GShock
Ride Loose Riders Wheelbase Furam zase Freestyle Giant
18. aprila 2022

Da lahko morebitni kupci kolesa preizkušajo na terenu, moraš imeti testna kolesa (na samo kaka tri ali pet …), prevoz koles na lokacijo ter uspodobljene ljudi, ki bodo kolesa na kraju samem nastavljali za kolesarje in jih po potrebi sproti tudi servisirali.

Pivot jih ima in v sodelovanju s slovenskim distributerjem Factory Store in tremi trgovci, ki jih prodajajo, so v minulem tednu obiskali tri lokacije v Sloveniji. Tista srednja je “demo days” gostila med tednom, a jih to očitno ni prav nič zmočilo.

V besedi in fotografiji poroča dopisnik #MTBJV Marko Majhen – Majh:

Torek kandidira za najboljši dan v tednu. Nekaj glasov že ima.

V Soteski se je zgodil Pivot demo dan. V sodelovanju s Factory Store Slovenija ter JB Center je PankKura gostila testiranje gorskih koles znamke Pivot na lokalni stezici Jarki.

Na triurno testiranje si lahko popeljal enega izmed mnogih modelov ter velikosti (Firebird, Switchblade, Trail 429, Shadowcat, Mach 6). Ker pa to niso e-kolesa, je Devil’s Trails od dopoldneva pa vse do večera šatlal kolesarje na vrh Plešivice. Na željo so kolesarji kolesa seveda lahko preizkusili tudi na stezicah 888 ter Ob pruhu.

Da je bil oprijem tistega dne blizu idealnega, ni bilo odveč.

Popoldanski zaključek se je ob roštilju, pipci ter prijetnih debatah zaključeval vse do trdne teme.

Ker takšne torke je vredno izkoristiti do zadnje ure.

Hvala vsem obiskovalcem, Factory Storu za pripeljane bicikle, Devil’s Trails za šatl ter seveda JB Centru, ki je lokalni PankKuri dobrovoljno pokril vse stroške organizacije, pa še kaj jim bo ostalo.

David Potočar pa je posnel in zmontiral krasen video.

Preberi še

Lažji od predhodnika: Pivot Les SL
PankKura ‘ma 10 j̶a̶j̶c̶ let

Freestyle Giant Wheelbase Ride Loose Riders Furam zase
Sledite nam