4endurance sis 1
Freestyle Giant Human Fish Gravel Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
29. decembra 2018

Obalna scena je že petič povabila na praznično furanje po svojih ročno friziranih stezicah. Lovro poroča, Majh dodaja svoje galerijo.

Peta edicija pobožične ture, ki se je odvijala dan po božiču, je kljub meglenemu in hladnemu vremenu prepričala 74 endurašev iz kar štirih držav, ki so se podali po najnovejših progah izven najbolj obljudene obalne doline.

Karavana endurašev je okusila novosti v okolici Črnega Kala in Kubeda ter odpeljala dobrih 1000 višincev in 30 km. Najbolj navdušeni so si podaljšali pot še za dodatnih 300 višincev, tisti malo manj navdušeni pa so imeli možnost zaključka že po 600 višincih.

Megla nas je spremljala celo pot, od štarta do Črnega Kala, od Loke mimo Podpeči, po Kraškem robu, od Rižane do Kubeda in vse do cilja, kjer je na koncu celo posijalo sonce.

Veliko število udeležencev kaže na to, da se pobožična tura počasi spreminja v precej prepoznaven dogodek. Veseli me, da dogodek, ki je bil mišljen le kot prijateljska tura za ožji krog obalnih bajkerjev, iz leta v leto raste, privabi še več prijateljev, znancev in oseb, ki jih spoznamo na dan dogodka.

{loadposition inside}

www.trailforks.com

Instagram @lovromtb #obalnabikescena #istratimaterna

Za bonus še Majhova galerija

{gallery}2018/181229_pobozicnamajh{/gallery}

4endurance sis 1
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Human Fish Gravel SloEnduro
Sledite nam