4endurance sis 2
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
4. aprila 2017

Pri Sramu so vse stavili na prestavni sistem 1x, zato tudi nadaljevanje v tej smeri. Na levo stran – namesto prestavne ročice sedaj ročica za potopno sedežno oporo.

Pri “novem” RockShox Reverb bo ročica za dvig in spust sedeža odslej na levi strani. Tam, kjer smo bili včasih vajeni ročice prednjega menjalnika. Ker je SRAM svojo zgodbo zapeljal v sistem 1x, je na levi strani zazevala praznina. No, od sedaj dalje nič več. Tja prihaja ročica potopne sedežne opore Reverb.

Igrača se imenuje Reverb 1x Remote. Novosti sta dve in obe sta povezani z ročico. Prva je, da je ročica oblikovana tako kot menjalne in se lahko namesti tja, kjer se je svoj čas nahajala ročica prednjega menjalnika. Stisk ročice bo tako enostavnejši, spuščanje sedeža pa po vsej verjetnosti bolj pogosto.

Druga pa je nova tehnologija, ki se imenuje BleedingEdge™. Pri SRAMu zagotavljajo, da bo tudi “bleedanje” zelo enostavno.


Novo ročico lahko kupite tudi posebej in je kompatibilna z dosedanjimi modeli RS Reverb z oznakami B1 in A2 in z modeli Reverb Stealth. Ročica sama je za 20 gramov težja od predhodnice. Teža se ustavi pri 69 gramih.

Cena:
Reverb Stealth 1x Remote – 445 evrov
Nadgradnja obstoječe potopne opore Reverb (ročica, kabel in nastavek za pritrditev) – 105 evrov

sram.com

Foto SRAM

4endurance sis 2
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam