Freestyle dostava
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
29. novembra 2015

Starši, učenje in zabava z otroci v naravi. Je kaj lepšega? Riprock pomaga s širšimi plašči.

Družinski zabavi na lokalnih stezah in izletih s kolesom sedaj nič ne stoji na poti. Trganje po gričkih z nadobudneži in učenje tehnike obvladovanja kolesa je precej lažje s kvalitetnim in ne pretežkim kolesom.

Specialized predstavlja svoja prva plus kolesa za najmlajše kolesarje Riprock. Novi “bajsiji” so na voljo v 24- in 20- palčni izvedbi.

Namen je jasen. Debele gume ponujajo več oprijema in udobja. To poveča zaupanje v kolo in svoje sposobnosti in seveda je to najbolje izkoristiti pri otroških gorskih kolesih.

Štiri različice v štirih barvah. Vsa kolesa so opremljena s 2,8 palca širokimi plašči. Pnevmatike so hišne proizvodnje, znamke Bigroller. Okvirji so prilagojeni za mladostnike, da brez težav splezajo ali sestopijo s kolesa. Sprednje vzmetenje je Suntour z zračnim vzmetenjem in svojo nalogo opravlja odlično. Zavore so različne, odvisno od modela kolesa. Pri cenejših so mehanske, pri ostalih pa hidravlične Shimano.

Ko pogledamo specifikacije koles, zlahka opazimo, da so povsem na novo zasnovana. Namenjena so mladini, puncam in fantom, ki obvladuje kolo v naravi. Okvir z nizkim težiščem pa se seveda dobro obnese tudi na lokalni BMX stezi in dobro zgleda v vožnji po mestu.

Vse foto Specialized

Freestyle dostava
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam