Loose Cycles Leatt akcija
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
6. decembra 2018

Dve leti razvoja, testiran in dokazan na dirkah svetovnega pokala, sedaj na voljo tudi navadnim smrtnikom.

Po dveh letih razvoja, prvič viden na prvi dirki svetovnega pokala v Lurdu 2017, nato pa temeljito preizkušen pod zadnjicami Lorisa Vergierja, Luca Shawa in Grega Minnaarja, sedaj predstavljen tudi v serijski različici.

Novi V10

Projekt nastajanja se vleče na začetek zime leta 2016, nato predstavitev na prvi dirki sezone 2017, kjer so s takrat revolucionarnim 29-palčnim kolesom za spust s popolnoma novo nihajko Sindikatovi jezdeci na kvalifikacijiah osvojili 1., 3. in 6. mesto, nato pa le dober mesec kasneje z Gregom Minnaarjem tudi prvo zmago in sicer v Ft. Williamu. A s tem razvoja še ni bilo konec, vmes pa v letošnji sezoni tudi prva zmaga Lorisa Vergierja in par kvalifikacijskih zmag Luca Shawa.

Novi V10 je tu in to v dveh različicah27,5 in 29-palčni. Prvi bo na voljo v velikostih S, M in L, večji pa v M, L in XL. 27,5-palčno različico so razvijali vzporedno z večjim bratom, tako da so karakteristike enake, tudi 215 milimetrov hoda na zadnji nihajki.

Vse ostalo

Mere, geometrija, prednosti, dodatne fotografije, hod … konfiguracija opremskih različic in seveda možnost nakupa le okvirja z zadnjim blažilcem … To ter ostale informacije najdeš na santacruzbicycles.com. Cene? Nekako od 3250 evrov za okvir z blažilcem dalje.

Foto proizvajalec

Loose Cycles Leatt akcija
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam